Bouw

Bouw

Lucasto Bouw

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf voor uw bouwproject? Zoek niet verder! Lucasto Bouw biedt een uitgebreid scala aan bouwdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vanuit Lucasto willen wij met al onze opdrachtgevers een duurzame relatie opbouwen, dit begint al bij de eerste kennismaking. Wij luisteren naar uw wensen en zullen u hierin adviseren.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw bouwproject tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Bovendien streven wij altijd naar een tijdige voltooiing van onze projecten en zijn wij trots op onze uitstekende klantenservice.

Te allen tijde zullen wij u van A tot Z ondersteunen en bijstaan. Ons doel is dat wij uw verbouw of woonwensen laten uitkomen. Duidelijke afspraken, resultaat en kwaliteit staat bij ons hoog op het lijstje. In ons werk zijn wij pas tevreden wanneer u dat bent.

U kan bij ons terecht voor totale verbouwingen, badkamers plaatsen, elektra, stucwerk & schilderwerk, uitbouwen, totale tuin verbouwing en nog veel meer…

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk ons werk

Bouw projecten

Betrouwbare partner

Lucasto zal u van A tot Z ondersteunen en denk graag met u mee in het proces. Wij zijn open, eerlijk en transparant in onze communicatie, zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn. Wij zijn zeer breed en divers inzetbaar voor uiteenlopende bouwprojecten. Onze vakmensen zijn volledig gecertificeerd en weten door hun jarenlange ervaring precies wat te doen.

w

Betrokken en advies op maat

Ons team van specialisten zal persoonlijk met u het gesprek aangaan en op locatie beoordelen in overleg wat er dient te gebeuren, hierin wordt u ook zoveel mogelijk geadviseerd en er zal ook besproken worden wat wel mogelijk is of niet. Natuurlijk denken wij mee dus een oplossing zal er altijd geboden worden.

Wij leveren advies op maat en dit is volledig kosteloos.